Baner
   
Trenutno aktivnih Gostiju: 32 

Tražilica artikala

Katalog proizvoda

Omogućavamo obročno plaćanje do 12 rata korisnicima kartica Maestro, MasterCard i Visa banaka RBA i ZABA i jednokratno plaćanje karticama American Express na našim prodajnim mjestima

kartice visa master maestro

logo amex

logo zaba

logo rba

Plaćanje karticama putem interneta za sada nije moguće.

Za narudžbe putem internet trgovine preporučamo plaćanje putem internet bankarstva ili pouzećem.

logo paypal


Plantella organik 20 kgPlantella Rhizopon I 25 g

Plantella organik 20 kg za vinograde

100 % organsko gnojivo za vinovu lozu sa dugotrajnim djelovanjem je odlično za početno gnojenje i pripravo tla u vinogradime te ljetno gnojenje vinove loze. Dodato željezo smanjuje pojavu kloroze.

( Cedar agro )
98,00 kn

Ask a question about this product

100 % organsko gnojivo za vinovu lozu sa dugotrajnim djelovanjem je odlično za početno gnojenje i pripravo tla u vinogradime te ljetno gnojenje vinove loze. Dodato željezo smanjuje pojavu kloroze.

Prednosti:

  • dugotrajno djelovanje – više od šest mjeseci
  • dodato željezo smanjuje pojavu kloroze
  • zeolit i bentonit, zbog silikata učvršćuju biljno tkivo i poboljšavaju otpornost biljaka
  • vinovoj lozi omogućava tvorenje čvrstih plodova punog okusa
  • termički obrađeno, bez primjesa korova i bolesti

Opis:

Gnojenje s Plantella Organik za vinograde poboljšava strukturu tla što korijenima omogućuje bolju apsorpciju kisika i time poboljšava rast biljaka. Visoki sadržaj organske tvari ubrzava stvaranje humusa u tlu, potiče enzime biljaka i potiče aktivnost mikroorganizama tla.

Pakiranje:
25 kg

Uporaba:
Organsko gnojilo Plantella Organik za vinograde je v obliki pelet, ki jih preprosto potresete po površini v količini, navedeni v tabeli.

Vinova loza
Priprema tla prije sadnje 1-2 kg / 5 m2 / 2-4 t / ha
Gnojenje u punoj plodnosti 0,5-1 kg / 5 m2 / 1-2 t / ha

Preporučljivo je pelete ukopati u zemlju jer će na taj način gnojivo odmah početi djelovati, brže stići do područja korijenja i smanjit će se gubitak hranjivih tvari.