Prijava kupca/korisnika
Lost Password? | |
Forgot your username? | |
No account yet? Register | |
|
|
Košarica | |
Vaša Košarica je trenutno prazna.
|
Dostava - INFO!
Opći uvjeti poslovanja
Informacije o dostavi robe naručene u web katalogu
PROVJERA STATUSA POŠILJKE HP
Izjava o povjerljivosti i zaštiti osobnih podataka
Iz naše ponude...
1.870,00 kn
|
290,00 kn
|
25,00 kn
|
360,00 kn
|
96,00 kn
|
26,00 kn
|
80,00 kn
|
210,00 kn
199,50 kn Ušteda: 5.00% |
Tražilica artikala
Katalog proizvoda
Omogućavamo obročno plaćanje do 12 rata korisnicima kartica Maestro, MasterCard i Visa ZAGREBAČKE BANKE i jednokratno plaćanje karticama American Express na našim prodajnim mjestima
Plaćanje karticama putem interneta za sada nije moguće.
Za narudžbe putem internet trgovine preporučamo plaćanje putem internet bankarstva ili pouzećem.
T. (trgovina): 042 20 50 90 Radno vrijeme: pon - pet: 7 - 16; sub: 7 - 12,30 NEDJELJOM I DRŽAVNIM PRAZNIKOM / BLAGDANOM - NE RADIMO e-mail: cedar-agro@vz.ht.hr |
|
Iz naše ponude...
490,00 kn
|
21,50 kn
|
215,00 kn
|
154,00 kn
|
180,00 kn
|
|
80,00 kn
|
0,70 kn
|
|
280,00 kn
|
53,00 kn
|
1.375,00 kn
1.100,00 kn Ušteda: 20.00% |
1.075,00 kn
|
28,00 kn
|
32,00 kn
|
62,50 kn
|
![]() Pogledajte sliku u punoj veličini |
GO-Ferm Protect Evolution 100 g |
||||||||||||||||
Cijena:
45,00 kn
|
|||||||||||||||||
Ask a question about this product | |||||||||||||||||
GO-FERMR je 100% biološki proizvod, specijalni inaktivni kvasac, proizveden specifičnim procesom autolize biomase kvasca u svrhu dobivanja proizvoda bogatog sa određenim esencijalnim vitaminima (pantotenat, biotin), mineralima (oligoelementima: magnezij, cink i mangan) i amino kiselinama. GO-FERM je razvijen kao proizvod koji će pomoći vinarima u spriječavanju prespore fermentacije ili zastoja. Prespori završetak fermantacije, odnosno konverzija posljednjih nekoliko grama šećera, može dati dobre uvjete za razvoj i kontaminaciju neželjenim bakterijama i kvasacima, što može uzrokovati velike probleme u kvaliteti vina, kao i ekonomske izdatke i poteškoće u vinariji. Doziranje: preporučena doza 30 g/hl mošta GO-FERM
GO-FERM® je 100% biološki proizvod, specijalni inaktivni kvasac, proizveden specifičnim procesom autolize biomase kvasca u svrhu dobivanja proizvoda bogatog sa određenim esencijalnim vitaminima (pantotenat, biotin), mineralima (oligoelementima: magnezij, cink i mangan) i amino kiselinama.
GO-FERM® SADRŽI KVASCIMA DOSTUPNA MIKROHRANIVA …
Mikrohraniva kao što su oligoelementi i vitamini izuzetno su važni da bi se kvascima osigurao uravnotežen i balansiran metabolizam: kada nedostaje samo jedna od ovih komponti, poremećen im je metabolizam i postoji opasnost od pojačane tvorbe stranih mirisa (sumporni spojevi) ili halpivih kiselina. U ovom slučaju jednostavan dodatak dušika može kadkad dati još i gore rezultate. Iako grožđe sadrži mikrohraniva u količini koja se smatra da je dovoljna da zadovolji potrebe kvasaca, zadnja istraživanja pokazala su da mikrobiološka kontaminacija grožđa i predfermentativni procesi rezultiraju sve češćim problematičnim situacijama. Jednostavno dodavanje mikrohraniva u mošt ima smanjenu djelotvornost: esencijalni encimatski koencimi kao što su Mg, Mn, i Zn čvrsto su blokirani anorganskim anionima, organskim kiselinama, polifenolima i polisaharidima; vitamini su vrlo brzo potrošeni od spontane mikroflore ili inaktivirani sa SO2, prije nego što inokulirani kvasci mogu imati koristi od njihovog prisustva.
GOFERM - HRANA KOJA SE DODAJE U REHIDRACIJSKU VODU KVASCA…
GoFerm, dragocjena mikrohrana za kvasce dodaje se u rehidracijsku vodu gdje se pripremaju kvasci: tada su minerali i vitamini bio-dostupni i prisutni su u velikoj koncentraciji, a selekcionirani kvasac može ih lagano i slobodno adsorbirati prema njegovim potrebama.
… ZA SIGURNU I KOMPLETNU FERMENTACIJU GOFERM je razvijen kao proizvod koji će pomoći vinarima u spriječavanju prespore fermentacije ili zastoja. Prespori završetak fermantacije, odnosno konverzija posljednjih nekoliko grama šećera, može dati dobre uvjete za razvoj i kontaminaciju neželjenim bakterijama i kvasacima, što može uzrokovati velike probleme u kvaliteti vina, kao i ekonomske izdatke i poteškoće u vinariji.
GO-FERM® snabdijeva mošt i sa manjom količinom alfa amino dušika (oko 10 mgN/l kod dodatka od 30 g/hl); međutim, preporučuje se i dodatak Fermaida kako bi se povećao sadržaj kvascima dostupnog dušika u u moštevima sa malom i srednjom količinom dušika. Najbolji rezultati dobiveni su spajanjem Goferma, koji se dodaje za vrijeme rehidracije kvasca iFermaida koji se dodaje nakon 1/3 razgrađenog šećera.
… SIGURNA SENZORIKA
GO-FERMÒ smanjuje rizik pojave neželjenih sumpornih spojeva i proizvodnje hlapivih kiselina: vrlo zrelo grožđe i divlja mikroflora mošta - prije inokulacije selekcioniranim kvascima - može biti uzrokom imbalansa mikrohraniva, koji vodi pojavi nepoželjnih mirisa i u moštevima sa visokim sadržajem dušika. GO-FERMÒ osigurava kvascima da u najranijoj fazi izgrade sebi rezervu esencijalnih vitamina i koencima, kako bi se spriječio neuravnoteženi metabolizam radi nedostatka mikroelemenata.
PAKIRANJE I UPOTREBA GO-FERMÒ je prah pakiran u 1 kg pakiranju. Mora se otopiti u rehidracijskoj vodi prije dodavanja suhog selekcioniranog kvasca u vodu. GO-FERMÒ može se otopiti u vodi jer je to 100% biološki proizvod: anorganske soli ili diamonijsulfat mogu naškoditi kvascima za vrijeme rehidracije.
Preporučena doza GO-FERMÒ je 30 g/hl mošta.
SKLADIŠTENJE Kada se čuva pri 25°C ili nižim temperaturama u zatvorenom pakiranju GO-FERMÒ održava svoju efektivnost najmanje 3 godine. Izbjegavati vlagu i izlaganje višim temperaturama.
MIKROBIOLOŠKE KARAKTERISTIKE Standard plate count < 15,000 /g Coliform < 10 /g
|
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||