Baner
   
Trenutno aktivnih Gostiju: 32 

Tražilica artikala

Katalog proizvoda

Omogućavamo obročno plaćanje do 12 rata korisnicima kartica Maestro, MasterCard i Visa banaka RBA i ZABA i jednokratno plaćanje karticama American Express na našim prodajnim mjestima

kartice visa master maestro

logo amex

logo zaba

logo rba

Plaćanje karticama putem interneta za sada nije moguće.

Za narudžbe putem internet trgovine preporučamo plaćanje putem internet bankarstva ili pouzećem.

logo paypal

logo cedar 0915 01
 
 

logo face

T. (trgovina): 042 20 50 90
Mob. (trgovina): 099 3432 807 logo viberlogo whatsapp

Radno vrijeme: pon - pet: 7 - 16; sub: 7 - 12,30

NEDJELJOM I DRŽAVNIM PRAZNIKOM / BLAGDANOM - NE RADIMO

e-mail:

cedar-agro@vz.ht.hr

 


    



 


Nišan Cartel K-Sight (223500)Nock Arizona

Noblesse 100 g

Specifičan inaktivni kvasac NOBLESSE je proizvod sa specifično inaktiviranom stanicom, izolat selekcioniran od strane Institut Cooperatif du Vin (ICV) Montpellier.

( Cedar agro )
48,00 kn

Ask a question about this product

Doziranje:

30 g / 100 L

Tehničke karakteristike u vinu

Radi izuzetnih karakteristika selekcioniranog soja kvasca, NOBLESSE pomaže u modifikaciji i stabilizaciji koloidnog balansa vina, rezultirajući sa:

  • Povećanjem percepcije mirisa i okusa zrelog voća u vinu.
  • Intenzivnijom strukturom, punoćom (mouthfeel) i zaokruženim završetkom.
  • Smanjenjem percepcije “piljevine“ u vinima dozrijevanim u novim bačvama.
  • Smanjenjem percepcije oporosti, gruboće, kemijskih senzacija, osjećaja paljenja uslijed povišenog alkohola.
  • Stimulira malolaktičnu fermentaciju.

ENOLOŠKA SVRHA

  • Na ultra-premium crnim i bijelim vinima proizvedenim od zrelog grožđa: pridonosi razvoju aroma zrelog voća i nota slatkog korjena (licorice), u sinergizmu sa ICV D254 YSEO i ICV D 80 sojevima.
  • Za srednju kategoriju crnih i bijelih vina: povećanje volumena (mouthfeel) bez povećanja agresivnih nota i suhoće.
  • U crnom i bijelom vinu sa potencijlnim alkoholom > 14vol.% smanjuje osjećaj žarenja etanola i suhoće na kraju.
  • Pomaže integraciji hrastovih alternativa (čips, letvice,...) u vino