Baner
   
Trenutno aktivnih Gostiju: 30 

Tražilica artikala

Katalog proizvoda

Omogućavamo obročno plaćanje do 12 rata korisnicima kartica Maestro, MasterCard i Visa banaka RBA i ZABA i jednokratno plaćanje karticama American Express na našim prodajnim mjestima

kartice visa master maestro

logo amex

logo zaba

logo rba

Plaćanje karticama putem interneta za sada nije moguće.

Za narudžbe putem internet trgovine preporučamo plaćanje putem internet bankarstva ili pouzećem.

logo paypal

logo cedar 0915 01

T. (trgovina): 042 20 50 90
Mob. (trgovina): 099 3432 807 logo viberlogo whatsapp

Radno vrijeme: pon - pet: 7 - 16; sub: 7 - 12,30

NEDJELJOM I DRŽAVNIM PRAZNIKOM / BLAGDANOM - NE RADIMO

e-mail:

cedar-agro@vz.ht.hr

hrvatska zastava

 

 


logo face


Lallemand Reskue 1 kgLallzyme beta 20 g

Lallzyme beta 100 g
Pogledajte sliku u punoj veličini


Lallzyme beta 100 g

Cijena: 178,00 kn

Ask a question about this product

Lallzym ß - je enzim pektinaza sa jakim glukozidaznim djelovanjem, a razvijen je za povećanje intenzivnosti aromatičnih komponenti u vinu. Čim je veći aromatski potencijal sorte, tim je veći i učinak enzima.

Doziranje 2,5-5 g/100 l vina.

Vrijeme reakcije 4-6 tjedana, kada se razaznaju željeni učinci enzima na vino.

Upotrebljava se u količini 2,5 – 5 g/100 l vina. Encim se rastopi u vodi (u razmjeru 1:20) te se doda u vino. Vrijeme reakcije je 4-6 tjedana, kada se razaznaju željeni učinci enzima na vino. Enzimatska aktivnost se zaustavlja sa dodatkom bentonita.

Napomena: encim β-glukozidaza je neaktivan u prisutnosti glukoze. Iz tog razloga se preporučuje dodavanje enzima pred kraj alkoholne fermentacije. Za provjeru prisutnosti vezanih aromatskih sastojaka preporučuje se napraviti test. U nekoliko litara dodamo tri puta veću količinu enzima I to vino pohranimo na temperaturi od 28-34°C. Nakon tjedan dana u slučaju postojanja prekursora arome morala bi se pokazati razlika u intenzivnosti arome.