Košarica
0 Artikala - Ukupno : 0,00 kn
Košarica je trenutno prazna!
Proizvod

Kupovina po

Cijena
 • kn to kn
Draker_10.2_250__5b03eff50bed0

Draker 10.2 250 ml (protiv komaraca)

In Stock

Šifra proizvoda: 290

TRENUTNO NIJE RASPOLOŽIVO!

Biocidni pripravak. Koncentrirani insekticid za industriju, profesionalnu uporabu i kućanstvo.

Biocidni pripravak. Koncentrirani insekticid za industriju, profesionalnu uporabu i kućanstvo.

(komarci, žohari, krpelji, grinje)

Doziranje:

U tretiranju neupijajućih površina: 5 - 10 ml/ 1 L vode

U tretiranju upijajućih površina (grubi zidovi): 10 - 20 ml / 1 L vode

Za muhe i žohare: 10 - 30 ml / 1 L vode

Draker je koncentrirani, dugotrajan, mikroenkapsulirani insekticid širokog spektra djelovanja na bazi vode koji ne sadrži otapala, nema mirisa i ne šteti biljkama.

Formula sadrži tetrametrin, vrlo učinkovit insekticid te cipermetrin koji je odgovoran za produženo djelovanje dodatno potaknuto mikroenkapsulacijom.

Draker ubija insekte koji su prisutni u vrijeme tretmana i sprječava razvoj buduće zaraženosti od najmanje 2-3 tjedna. Proizvod je učinkovit protiv većine iritantnih ili štetnih insekata u kućanstvu i industrijskom okruženju (žohari, škorpioni, mravi, buhe, pauci, krpelji, srebrne ribice, insekti u skladištima i spremištima, kao i grinje). Također je učinkovit protiv letećih insekata (muha, obada, komaraca, osa i uši) koji dolaze u kontakt s tretiranom površinom, kao što su zidovi, podovi, rolete, zavjese, tapecirane površine itd.

Doze uporabe: 0,5% – 3% ovisno u stupnju infestacije(vidi uporabu). U tretiranju neupijajućih površina, koristiti 5 – 10 ml proizvoda/ 1 l vode, ovisno o stupnju zaraze. Tretirati upijajuće površine (kao što je grubi zidovi) s 10 do 20 ml/1 l vode. Za muhe i žohare, koristite 10 do 30 ml/1 l vode.

Način i uvjeti uporabe:

 • Primjena u zatvorenom prostoru: primijenite insekticid koristeći obične pumpe, uz posebnu pozornost na rubna područja oko prostorija, kutove i pukotine, zadnje strane namještaja, kuhinja, peći, hladnjaka, kraj otpada, wc-a i gdje će se insekti vjerojatno gnijezditi ili prolaziti. Za leteće insekti, tretirati površinu gdje postoji mogućnost da će sletjeti. Ako tretirate farmu, uklonite životinje prije tretiranja.
 • Primjena na otvorenom prostoru: nanesite na zidove, prozore, nadstrešnice, živica i bilo gdje u blizini otpada. Kako bi se spriječila ponovna zaraza preporučujemo špricanje oko 1 metar u visinu po zidovima zgrada i 1 metar širok pojas zemlje oko zgrade.

Prije uporabe proizvoda pročitati uputu za uporabu i deklaraciju o proizvodu.

 

 

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.
Prijavite se za novosti
budite prvi i saznajte sve na vrijeme!

Naši kontakti

 • icon
  Address : Hrvatska, Novi Marof 42220,
  Kalnička 4/A
 • icon
  Telefon : +385 (0)42 20 50 90
  Mobitel : +385 (0)99 34 32 807

Kolačići

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies)

Designed by Slynetwork.com