Košarica
0 Artikala - Ukupno : 0,00 €
Košarica je trenutno prazna!
Proizvod

Kupovina po

Cijena
 • to
ws_chemisol_abd_srna

Chemisol Repelent protiv SRNA I JELENA 0,5 L

17,20 €
Popust:
In Stock

Šifra proizvoda: 502

 

Chemisol repelent za srne i jelene je sredstvo koje svojim osebujnim mirisom te odbojnim okusom odbija srne i jelene od biljaka i površina koje se želi zaštititi u šumarstvu, voćarstvu, vinogradarstvu, poljoprivredi, vrtlarstvu, hortikulturi i sličnim djelatnostima.

Proizvod na tržište dolazi u koncentriranom obliku, te ga je prije uporabe potrebno razrijediti vodom.

NAPOMENA: ovaj repelent ne ubija niti šteti srnama i jelenima, već ih svojim mirisom tjera sa branjenog područja.

NAČIN PRIMJENE: Chemisol repelent za srne i jelene najprije treba dobro protresti, zatim razrijediti s vodom u omjeru 1:16 te potpuno izmiješati. Repelent se primjenjuje prskanjem na način da se napravi “mirisna ograda” oko branjenog područja. Prska se rubno područje u širini od 1-2 m, oko cijelog područja koje se želi zaštititi.

Za primjenu u voćnjacima, repelent je dovoljno primijeniti na prva dva reda voćki, također oko cijelog voćnjaka. Repelent je potrebno primijeniti jednom tjedno, 3 tjedna zaredom. Nakon toga, dovoljno ga je primijeniti svaka 2 do 3 tjedna.

Koncentrirani repelent ne izlijevati po zemlji!

POTROŠNJA REPELENTA: 0,5 L koncentriranog Chemisol repelenta za srne i jelene dovoljno je za zaštitu otprilike 420 m².

Repelenti su kemijska sredstva koja se koriste za odbijanje i odvračanje organizama sa površina koje želimo zaštititi (poljoprivredne površine, vrtovi; ljudska koža itd.).

Repelenti ne djeluju štetno na ciljane organizme (ne ubijaju ih niti ih ozljeđuju na bilo koji način), nego djeluju na način da štićene površine učine odbojnima zbog nekog karakterističnog svojstvarepelenta (miris, okus, boja…). Ako je repelent djelotvoran, onda štetan (ciljan) organizam jednostavno zaobilazi površine na kojima se primjenjuje.

Postoji mnogo vrsta repelenata koji se koriste u različite svrhe, te bi zbog toga pri odabiru repelenta, uz naravno njegovu učinkovitost, trebalo obratiti pažnju na njegovu ekološku prihvatljivost i eventualni učinak na štićenu površinu/organizam. Chemisol u svojem asortimanu proizvoda nudi potpuno ekološki prihvatljive repelente koji nemaju štetno djelovanje ni na štićeni niti štetni (ciljani) organizam, a niti na branjeni prostor i njegove sastavnice (tlo, voda, zrak).

 

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.
Prijavite se za novosti
budite prvi i saznajte sve na vrijeme!

Naši kontakti

 • icon
  Address : Hrvatska, Novi Marof 42220,
  Kalnička 4/A
 • icon
  Telefon : +385 (0)42 20 50 90
  Mobitel : +385 (0)99 34 32 807

Kolačići

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies)

Designed by Slynetwork.com