Košarica
0 Artikala - Ukupno : 0,00 kn
Košarica je trenutno prazna!
Proizvod

Kupovina po

Cijena
 • kn to kn
ws_chemisol_abr_zec

Chemisol Repelent protiv ZEČEVA I KUNIĆA 0,5 L

115,00 kn
Popust:
In Stock

Šifra proizvoda: 501

Repelent za zečeve je sredstvo koje ima dvostruko djelovanje – odvraća zečeve mirisom i okusom. Koristi se za zaštitu biljaka i površina u voćarstvu, vinogradarstvu, vrtlarstvu, hortikulturi i sličnim djelatnostima.

Proizvod na tržište dolazi u koncentriranom obliku, te ga je prije uporabe potrebno razrijediti vodom.

NAPOMENA: ovaj repelent ne ubija niti šteti zečevima, već ih svojim mirisom i okusom tjera sa branjenog područja

 

NAČIN PRIMJENE: Repelent za zečeve najprije treba dobro protresti, zatim razrijediti s vodom u omjeru 1:12 te potpuno izmiješati. Repelent se primjenjuje prskanjem na način da se napravi “mirisna ograda” oko branjenog područja. Prska se rubno područje u širini od 1-2 m, oko cijelog područja koje se želi zaštititi. Za primjenu u voćnjacima i vrtovima, repelent je dovoljno primijeniti na prva dva reda biljaka, također oko cijelog područja. Repelent je potrebno primijeniti jednom tjedno, 3 tjedna zaredom. Nakon toga, dovoljno ga je primijeniti svaka 2 do 3 tjedna.

Koncentrirani repelent ne izlijevati po zemlji!

Potrošnja repelenta: 0,5 L koncentriranog  repelenta za zečeve dovoljna je za zaštitu otprilike 320 m².

Repelenti su kemijska sredstva koja se koriste za odbijanje i odvračanje organizama sa površina koje želimo zaštititi (poljoprivredne površine, vrtovi; ljudska koža itd.).

Repelenti ne djeluju štetno na ciljane organizme (ne ubijaju ih niti ih ozljeđuju na bilo koji način), nego djeluju na način da štićene površine učine odbojnima zbog nekog karakterističnog svojstvarepelenta (miris, okus, boja…). Ako je repelent djelotvoran, onda štetan (ciljan) organizam jednostavno zaobilazi površine na kojima se primjenjuje.

Postoji mnogo vrsta repelenata koji se koriste u različite svrhe, te bi zbog toga pri odabiru repelenta, uz naravno njegovu učinkovitost, trebalo obratiti pažnju na njegovu ekološku prihvatljivost i eventualni učinak na štićenu površinu/organizam. Chemisol u svojem asortimanu proizvoda nudi potpuno ekološki prihvatljive repelente koji nemaju štetno djelovanje ni na štićeni niti štetni (ciljani) organizam, a niti na branjeni prostor i njegove sastavnice (tlo, voda, zrak).

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.
Prijavite se za novosti
budite prvi i saznajte sve na vrijeme!

Naši kontakti

 • icon
  Address : Hrvatska, Novi Marof 42220,
  Kalnička 4/A
 • icon
  Telefon : +385 (0)42 20 50 90
  Mobitel : +385 (0)99 34 32 807

Kolačići

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies)

Designed by Slynetwork.com