Košarica
0 Artikala - Ukupno : 0,00 kn
Košarica je trenutno prazna!
Proizvod

Kupovina po

Cijena
 • kn to kn
Ljepljiva_traka__5cb04d3c47496

Ljepljiva traka za voćke 5 m

16,50 kn
Popust:
In Stock

Šifra proizvoda: 3722

koristi se za zaštitu voćaka od različitih gmižućih štetnika kao što su: pipe, gusjenice, zimski moljci, mravi, lisne uši
FITOKOL LJEPLJIVA TRAKA koristi se za zaštitu voćaka od različitih gmižučih štetnika kao što su: pipe, gusjenice, zimski moljci, mravi, lisne uši. Uporabom Fitokol ljepljive trake štitimo drveće na ekološki prihvatljiv način jer štetnike uništavamo mehanički bez uporabe sredstava za zaštitu bilja.
 
UPUTE ZA UPORABU: Obostrano ljepljivu traku zalijepimo oko debla, grana i/ili potpornih kolaca, a zatim odstranimo zaštitni papir.
 
MJERE OPREZA I SKLADIŠTENJE: Držati izvan dohvata djece i kućnih ljubimaca, odvojeno od hrane, pića i stočne hrane. Iskorištenu traku bacite s običnim komunalnim otpadom. Ovaj proizvod nije otrovan, ali sadrži jako ljepilo (poliizobutilen), pa s njime treba pažljivo rukovati. Ako ljepilo dospije na tijelo, obrišite krpom namočenom u jestivo ulje. Ako ljepilo dospije na odjeću, većinu uklonite rukom, a ostatak lagano očistite benzinom za čišćenje. Odjeću nakon toga operite.

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.
Prijavite se za novosti
budite prvi i saznajte sve na vrijeme!

Naši kontakti

 • icon
  Address : Hrvatska, Novi Marof 42220,
  Kalnička 4/A
 • icon
  Telefon : +385 (0)42 20 50 90
  Mobitel : +385 (0)99 34 32 807

Kolačići

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies)

Designed by Slynetwork.com