Za osvježenje vina, spriječava razvoj bolesti i poboljšava postojanost vina, te djeluje kao antioksidans. Doziranje: 10 -max. 100 g/100 l
za snižavanje kiselina u vinima, sokovima, kao konzervans i za povećanje pH vrijednosti
Tekuća želatina-kazeinat proizvedena za redukciju nepoželjnih tanina u masulju i moštu. Doziranje: 50-200 ml/100 kg masulja ili 100 l mošta
Konzervans za sprečavanje fermentacije-mikrobiološki stabilizator
Čisti Kalijev metabisulfit (pyrosulfit, disulfit) E 224 Pakiranje: Aluminijska vrećica
Čisti kalijev metabisulfit (kalij pirosulfit, kalij disulfit), E 224 Za bijelo vino
Kalijpirosulfit (metabisulfit, disulfit) 95% E224, tannin 5 % E181 za crveno vino PE kutija
Kalijev metabisulfit (pirosulfit, disulfit) 95% E224, tannin 5 % E181 za crveno vino
NOVO! Za doslađivanje vina i obogaćivanje mošta šećerom
bez mirisa i okusa, 100% upotrebljiva uz prehrambene artikle Zemlja porijekla: AUSTRIJA
Cedar agro doo