sumporasta kiselina (H2SO3, 5-6%)
bakreni sulfat - za smanjivanje i odstranjivanje neugodnih mirisa sumpornih spojeva iz vina. Za odstranjivanje mirisa po sumporovodiku (H2S)
Originalni američki bentonit u granulama, koji je prirodno aktivan i pokazuje vrlo visoku adsorpcijsku sposobnost glede bjelančevina.
Metavinska kiselina sa esterifikacijskim faktorom preko 40. Sprječava izlučivanje vinskog kamena i kod nižih temperatura. (E353) Doziranje: max 10 g/100 l
za čuvanje jabuka, E509, za konzerviranje voća i povrća
Čisti Kalijev metabisulfit (pyrosulfit, disulfit) E 224 Pakiranje: Aluminijska vrećica
Čisti kalijev metabisulfit (kalij pirosulfit, kalij disulfit), E 224 Za bijelo vino
Kalijpirosulfit (metabisulfit, disulfit) 95% E224, tannin 5 % E181 za crveno vino PE kutija
Kalijev metabisulfit (pirosulfit, disulfit) 95% E224, tannin 5 % E181 za crveno vino
NOVO! Za doslađivanje vina i obogaćivanje mošta šećerom
Cedar agro doo