Košarica
0 Artikala - Ukupno : 0,00 €
Košarica je trenutno prazna!
Proizvod

Kupovina po

Cijena
 • to
ws_Granucol-FA

Granucol FA 1 kg

30,70 €
Popust:
In Stock

Šifra proizvoda: 3974

Granucol FA se koristi za eliminaciju nepoželjnih crvenkastih obojenja podložnih kasnijoj oksidaciji i posmeđivanju. Specijalnim načinom proizvodnje povezuju se mikro čestice bez negativnog utjecaja na adsorpcijski kapacitet.
Granucol FA je aktivni ugljen biljnog porijekla. Granucol se proizvodi iz aktivnog ugljena u obliku praha uz odgovarajuću raznolikost kako u unutrašnjoj površini tako i u specifičnom adsorpcijskom kapacitetu. Također, specijalan proces proizvodnje garantira odličnu raspodjelu individualnih kuglica. Dozvoljena je upotreba prema dosadašnjim važećim zakonima i propisima. 
 
Granucol FA se koristi za eliminaciju nepoželjnih crvenkastih obojenja podložnih kasnijoj oksidaciji i posmeđivanju. Specijalnim načinom proizvodnje povezuju se mikro čestice bez negativnog utjecaja na adsorpcijski kapacitet. Na taj način do separacije dolazi puno brže te se čuvaju arome vina. Granucol se taloži vrlo brzo i u potpunosti. Granucol se dodaje u vino prvi, te se zatim kombinira sa ostalim sredstvima.  Kasnija upotreba želatine/silicijeve soli poboljšava sedimentaciju i filtraciju. 
 
Primjena i doza: Granucol se dodaje direktno u vino bez prethodnog razrjeđivanja. Odmah nakon dodavanja doći će do distribucije kuglica, miješati intenzivno nedkoliko minuta. Adsorpcija je definitivno završena nakon 24 sata, te je potrebno ukloniti aktivni ugljen iz vina što prije. 
 
 • korekcija boje u vinima i sokovima: 10-30 g/100 L
 • dekolorizacija jakih alkoholnih pića: 50-100 g/100 L

Tretman se provodi na alkoholnim pićima koja sadrže maksimalno 55 % vol alkohola.

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.
Prijavite se za novosti
budite prvi i saznajte sve na vrijeme!

Naši kontakti

 • icon
  Address : Hrvatska, Novi Marof 42220,
  Kalnička 4/A
 • icon
  Telefon : +385 (0)42 20 50 90
  Mobitel : +385 (0)99 34 32 807

Kolačići

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies)

Designed by Slynetwork.com