UVAFERM LALLEMAND - PONUDA, MATERIJALI
Suhi vinski kvasac. Doziranje: 20-40 g/100 l Priprema: Kvasac otopimo u 10x većoj količini mlake vode (35-40 C) i lagano promiješamo.
Hrana za proizvodnju vrhunskih crnih vina Doziranje: 30-40 g/hl u masulj.
Kvasac za proizvodnju aromatičnih, svježih, voćnih i živahnih bijelih vina
Anchor Alchemy II je znanstveno formulirana mješavina sojeva vinskih kvasaca. Razvijen je u suradnji s Australian Wine Research Institute (AWRI).
Kvasac za proizvodnju aromatičnih, svježih, voćnih, živahnih bijelih vina.
Kvasac za proizvodnju vrlo svježih, voćnih bijelih i rose vina
Kvasac koji povećava aromu tiolnih spojeva u bijelom vinu.
Doziranje: 20-40 g/100l - dodati u mošt prije inokulacije kvascima i dobro promiješati (nikako ne u otopinu koju koristimo za kvasce) Djelovanje: Smanjen rizik od prespore fermentacije ili zastoja na minimum. Sigurnost vođenja fermentacije do kraja.
Cedar agro doo