Košarica
0 Artikala - Ukupno : 0,00 kn
Košarica je trenutno prazna!
Proizvod

Kupovina po

Cijena
 • kn to kn
GREEN_LINE_88__g_580de673a2516

GREEN LINE 88 (grun+) Insekt Bloker, 1 L

In Stock

Šifra proizvoda: 427

TRENUTNO NIJE RASPOLOŽIVO.
KONTROLA ŠTETNIKA SA ORGANSKOM SUPSTANCOM

KONTROLA ŠTETNIKA SA ORGANSKOM SUPSTANCOM

Green line 88 je posebno dizajniran za borbu protiv štetnika u poljoprivredi za voće, povrće i cvijeće na otvorenom i u zaštićenim prostorima.

Čisti sastav biljnog ulja iz proizvodnje bez gmo, koji ne šteti ljudima (pčelama), životinjama i okolišu, te ne šteti vodama i vodi za piće, može se upotrijebiti sve do berbe.

ŠTETNICI

Bijela mušica, tripsi, lisne uši, crveni pauk, jabučni savijač, jabučna krvava uš, krumpirova zlatica, kupusna mušica, grinje, mineri, repičin sjajnik, komarci.

kontaktni insekticid za borbu protiv štetnika, također djeluje na jaja, larve, kroz svoje mehaničko djelovanje protiv štetnika, nema pojave rezistentnosti,niti vrijeme čekanja nakon upotrebe. Sastav biljnog ulja dobiva se po EU PRAVILIMA,a smije se kod proizvodnje ekoloških proljoprivrednih proizvoda upotrijebiti. Čisti organski proizvod Greenline 88 smije se koristiti neograničeno.

DOZIRANJE:  u zatvorenim prostorima za borbu protiv insekata. GREENLINE 88 0,25% - 0,45% upotrebljavati.Osnovna količina vode za 1 l je 400 l vode. Kad se primjete simptomi napada štetnika najbolje ujutro ili navečer upotrebljavati. Izbjegavati podne ili najtopliji dio dana radi ožegotina na listu, nema ograničenja djelovanja vezano na vanjsku temperaturu ili vlažnost zraka. Broj upotreba primjene je neograničen , može do same berbe i nema vrijeme čekanja.

Prskati gornju i donju stranu lista tj. kompletnu biljku. Može se koristiti folijarno sa pumpama, sa motornom i ručnom prskalicom, uređajima za zamagljivanje. Proizvod čuvati u zatvorenoj prostoriji ne na direktnom suncu i štititi od mraza.

PČELE

Zadane koncentracije nisu opasne za pčele što je potvrđeno u pokusima na fakultetu HOHENHEIM, STUTTGART,BRD dr. Peter Rosenkranz- voditelj. Koristiti normalnu propisanu zaštinu opremu pri upotrebi. Kod primjene prve pomoći ispiranje običnom vodom. Znak opasnosti nepotreban. Posebne opasnosti za ljude i okoliš nema – proizvod nije obavezan stavljati znakove za opasnost po pravilima pripreme EU.

PREDNOSTI: NEMA REZISTENCIJE, NEMA KARENCE, NEMA OPSNOSTI KOD RUKOVANJA,                              

Slobodna prodaja bez evidencije korisnika

DOZIRANJE:

250 ml / 100 L vode

1 ltr / 400 L vode

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.
Prijavite se za novosti
budite prvi i saznajte sve na vrijeme!

Naši kontakti

 • icon
  Address : Hrvatska, Novi Marof 42220,
  Kalnička 4/A
 • icon
  Telefon : +385 (0)42 20 50 90
  Mobitel : +385 (0)99 34 32 807

Kolačići

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies)

Designed by Slynetwork.com